<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kiinteistöautomaation kyberturvakartoitus

Kiinteistöautomaatiojärjestelmien lisäksi myös sähköiset turvallisuusjärjestelmät kuten kameravalvonta-, kulunvalvonta-, ovipuhelin ja kuulutusjärjestelmät ovat yhtä lailla alttiita kyberuhkille.

Palvelukuvaus

ask_question_100px

Mitä, Miksi, Miten?

Mitä?

Seclionin turvallisuusasiantuntijat testaavat ja selvittävät rakennusten kiinteistöautomaatio- ja turvallisuusjärjestelmien kyberturvan tason. 

Miksi?

Kiinteistöjen verkottuneet tekniset järjestelmät ovat alttiita kyberuhille, sillä esimerkiksi puutteellisesti toteutetut fyysiset asennukset, heikosti suojatut tietoliikenneyhteydet tai ohjelmistojen virheelliset konfiguraatiot voivat altistaa järjestelmät kyberhyökkäyksille

Miten?

Seclionin turvallisuusasiantuntijat suorittavat järjestelmiin kohdistuvaa testausta, jonka lisäksi tarkastetaan, että hallinnolliset ja fyysiset turvallisuusnäkökulmat on huomioitu asianmukaisesti. Kriittiset haavoittuvuudet voidaan joissain tapauksissa korjata jo testauksen yhteydessä, kaikki toimenpiteet ja suositukset dokumentoidaan.

Ota yhteyttä

thinking_bubble_100px

Mihin palvelu sopii?

Erityisesti erilaisille kiinteistöjen omistajille, kiinteistömanagereille eri aloille aina kunnista ja oppilaitoksista valmistavaan teollisuuteen ja eri kokoisille organisaatioille. 

 

Ota yhteyttä

receive_cash_100px

Miten hyödyn palvelusta?

  1. Varmista etteivät kiinteistöautomaatio- tai turvajärjestelmät ole kyberympäristösi heikoin lenkki

  2. Varmista, että organisaatiosi käyttämät järjestelmät täyttävät niille asetetut turvallisuusvaatimukset (compliance)

  3. Paranna jo käytössä olevien teknisen järjestelmien kyberturvallisuustasoa

Ota yhteyttä

project_management_100px

Miksi Seclion?

Seclionin asiantuntijoilla on laajaa osaamista kiinteistöjen teknisistä järjestelmistä ja niiden toiminnasta.

Ymmärrämme kiinteistöjen tarpeet sekä teknisten järjestelmien oikean toiminnan tärkeyden käyttäjien viihtyvyyden varmistamisessa.

Tarkastelemme turvallisuutta kokonaisuutena, teknisen testaamisen lisäksi ymmärrämme ja huomioimme aina myös hallinnolliset ja fyysiset näkökulmat osana toimeksiantojamme.

Ota yhteyttä

  • Jos haluat keskustella lisää aiheesta, voit varata maksuttoman palaverin asiantuntijan kanssa ilman sitoumuksia.

VARAA MAKSUTON KONSULTAATIO