<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Turvatekniikan suunnittelu

Ammattimaisella turvasuunnittelulla varmistetaan kohteeseen soveltuva turvallisuustaso, kustannustehokkuus, käyttäjäystävällisyyys, riittävät toiminnallisuudet sekä lainmukaisuus.

Palvelukuvaus

ask_question_100px

Mitä, Miksi, Miten?

Mitä?

Uudis- ja saneerauskohteissa turvatekniikan suunnittelutarpeeseen havahdutaan usein liian myöhään, jolloin vaikuttamismahdollisuudet lopputulokseen ovat jo lähtökohtaisesti hyvin rajalliset. 

 

Miksi?

Turvasuunnittelussa tarvitaan kokonaisvaltaista osaamista turvajärjestelmistä, jotta sekä tekniset että toiminnalliset näkökulmat voidaan huomioida. Turvasuunnittelu kannattaa huomioda hankkeissa jo hyvissä ajoin, jotta se voidaan sitoa osaksi taloteknistä suunnittelua. 

 

Miten?

Seclionin turvasuunnitelijoilla on sertifioitua osaamista turvasuunnittelusta sekä uudis- että saneeraushankkeiden osalta. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi voimme nimetä kaikkein vaativimpiin hankkeisiin erillisen suunnittelutiimin, joka varmistaa suunnittelutyön onnistuminen kaikissa tilanteissa.

Ota yhteyttä

thinking_bubble_100px

Mihin palvelu sopii?

Kiinteistön omistajille ja turvallisuudesta vastaaville, kiinteistömanageeraajille, turvatekniikan hankinnoista vastaaville ja kiinteistökehitykseen. 

Turvatekniikan suunnittelussa tarvitaan asiantuntijaa, jolla on syvällistä teknistä osaamista ja markkinoilla olevan turvatekniikan tuntemista.  

Ota yhteyttä

receive_cash_100px

Miten hyödyn palvelusta?

Laadukkaalla ja harkitulla suunnittelulla mahdollistetaan: 

- Kohteeseen sopiva turvallisuustaso 
- Kustannustehokkuus 
- Toiminnallisuus ja käyttäjäystävällisyys 
- Lainmukaisuus 

Ota yhteyttä

project_management_100px

Miksi Seclion?

  1. Seclion on turvallisuusalan toimijoista riippumaton asiantuntijayritys, joten suunnitella asiakkaidemme turvatekniikan ilman eturistiriitaa palveluiden, ohjelmistojen tai laitteiden myynnistä

  2. Seclion on Suomen johtava turvallisuuteen erikoistutunut asiantuntijayritys, jonka vuoksi asiantuntijoillamme korkeatasoista ja ajan tasaista tietoa nykyaikaisista turvatekniikan järjestelmistä ja niiden mahdollisuuksista 

  3. Esittämämme suositukset perustuvat huolellisesti laadittuihin asiakaskohtaisiin riskiarvioihin

  4. Seclionin asiantuntijoilla on sertfioitua osaamista sähköisistä turvallisuusjärjestelmistä sekä niiden suunnittelusta.

Ota yhteyttä

  • Jos haluat keskustella lisää aiheesta, voit varata maksuttoman palaverin asiantuntijan kanssa ilman sitoumuksia.

VARAA MAKSUTON KONSULTAATIO