<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Turvatekniikan kartoitus

Seclionin turvallisuusasiantuntijat selvittävät kiinteistön turvatekniikan elinkaaren, nykyisten järjestelmien mahdollisuudet ja rajoitteet sekä soveltuvuuden kiinteistön nykyisiin tai tuleviin tarpeisiin nähden.  

Palvelukuvaus

ask_question_100px

Mitä, Miksi, Miten?

Mitä?

Turvatekniikan kartoituksessa Seclionin turvallisuusasiantuntijat selvittävät tehokkaasti kiinteistön turvatekniikan elinkaaren, nykyisten järjestelmien mahdollisuudet ja rajoitteet sekä soveltuvuuden kiinteistön nykyisiin tai tuleviin tarpeisiin nähden.  

Asiantuntijat arvioivat nykyisten turvatekniikan järjestelmien soveltuvuutta sekä teknisestä että toiminnallisesta näkökulmasta. 

 

Miksi?

Turvatekniikalla on oma elinkaarensa, kiinteistön käyttötarkoitukset muuttuvat tai vanha teknologia korvataan aivan uudella. Silloin on hetki kartoittaa turvatekniikkaa vastaamaan käyttötarkoituksia ja tarpeita. Kartoituksen jälkeen on mahdollista laatia suunnitelma ja kustannusarvio toimenpiteistä.

 

Miten?

 1. Seclionin asiantuntija on yhteydessä asiakkaaseen tarvittavien lähtötietojen selvittämiseksi
 2. Seclion tutustuu olemassa olevaan dokumentaatioon ja sopii kohdekäynnin asiakkaan tai tämän nimeämän edustajan kanssa (esim. huoltomies)
 3. Seclionin asiantuntija suorittaa fyysisen kartoituskäynnin kohteelle ja selvittää turvatekniikan nykytilan sovitussa laajuudessa
 4. Seclionin asiantuntija laatii kirjallisen, selkokielisen raportin, josta käy ilmi mm. kunkin järjestelmän osalta:

- nykytilanne ja elinkaari 

- soveltuvuus

- kehitystarpeet 

- suositellut toimenpiteet 

- suositeltujen toimenpiteiden 

  budjetääriset kustannukset 

 

Ota yhteyttä

thinking_bubble_100px

Mihin palvelu sopii?

Kiinteistön omistajille ja turvallisuudesta vastaaville, kiinteistömanageeraajille, turvatekniikan hankinnoista vastaaville ja kiinteistökehitykseen. 

Turvatekniikan kartoituksessa tarvitaan asiantuntijaa, jolla on syvällistä teknistä osaamista ja markkinoilla olevan turvatekniikan toiminnallista tuntemusta.  

Ota yhteyttä

receive_cash_100px

Miten hyödyn palvelusta?

 1. Kartoitus selvittää turvatekniikan elinkaaren ja arvioi tulevien ylläpitokustannusten määrää 
 2. Huomioi tulevat uudistamis- tai korjauskustannukset osana budjetointia 
 3. Mahdollistaa kilpailutukset ja uudistamishankkeet ennen järjestelmien elinkaaren päättymistä 
 4. Hyödynnä nykyaikaisen turvatekniikan potentiaali 

Ota yhteyttä

project_management_100px

Miksi Seclion?

 1. Seclion Oy on turvallisuusalan toimijoista riippumaton asiantuntijayritys, joten voimme analysoida asiakkaidemme turvallisuusjärjestelyjä ilman eturistiriitaa palveluiden, ohjelmistojen tai laitteiden myynnistä. 
 2. Tuotamme asiakkaillemme turvallisuuden hankintakonsultointipalveluita, jonka vuoksi meillä on aina ajantasainen käsitys markkinoilla olevien turvallisuusratkaisujen mahdollisuuksista, rajoituksista sekä oikeasta kustannustasosta. 
 3. Esittämämme suositukset perustuvat huolellisesti laadittuihin asiakaskohtaisiin riskiarvioihin. 
 4. Seclionilla on poliisin myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa (turvasuojaustoiminta) ja asiantuntijoilla vastaavasti turvasuojaajakortit 

Ota yhteyttä

 • Jos haluat keskustella lisää aiheesta, voit varata maksuttoman palaverin asiantuntijan kanssa ilman sitoumuksia.

VARAA MAKSUTON KONSULTAATIO