<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Turvallisuusriskien arviointi

Riskien arvioinnin tarkoituksena on tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi, kun turvallisuutta halutaan kehittää ammattimaisesti ja ennen kaikkea kustannustehokkaasti.

Palvelukuvaus

ask_question_100px

Mitä, Miksi, Miten?

Mitä?

Riskien arvioinnin tarkoituksena on tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi, kun turvallisuutta halutaan kehittää ammattimaisesti ja ennen kaikkea kustannustehokkaasti. Riskien arviointi antaa pohjimmiltaan vastauksia kysymyksiin: tulisiko jotakin tehdä, mitä tulisi tehdä, miksi, miten ja milloin?  

Miksi?

Kaikkia kuviteltavissa olevia riskejä tai uhkia vastaan ei ole tarpeen suojautua. Jonkin tietyn riskin toteutuminen voi olla teoriassa mahdollista, mutta käytännössä sen toteutumisen todennäköisyys voi olla lähestulkoon olematon. Riskien arvioinnin perusteella voidaan turvallisuuden kehittämiseen tarvittavat resurssit kohdentaa sinne, mistä missä niitä eniten tarvitaan.  

Miten?

  1. Seclionin asiantuntijat järjestävät työpajan asiakkaan edustajien kanssa, jossa määritellään riskien arvioinnin kohde ja selvitetään kohteen erityispiirteet

  2. Seclionin asiantuntijat tunnistavat kohteeseen liittyvät riskit, sekä arvioivat niiden todennäköisyydet ja vaikuttavuudet

  3. Asiakas saa selkeän raportin riskien arvioinnista, joka sisältää alustavat suositukset toimenpiteistä merkittävimpien riskien pienentämiseksi tai poistamiseksi.

Ota yhteyttä

thinking_bubble_100px

Mihin palvelu sopii?

Turvallisuusriskien arviointi sopii kaikille organisaatioille, jotka haluavat tunnistaa toimintaansa liittyviä monitahoisia riskejä ja uhkia, ja jotka pyrkivät ennakoimaan ja reagoimaan tunnistettuihin turvallisuusriskeihin soveltuvilla ja kustannustehokkailla toimenpiteillä. 

Turvallisuusriskien arviointi soveltuu kaiken kokoisille organisaatioille ja palvelu voidaan toteuttaa sovitussa laajuudessa, sisältäen asiakkaan toiminnan kannalta keskeiset kohteet tai osa-alueet.

Palvelu voidaan toteuttaa asiakkaalle "avaimet käteen" -periaatteella, mutta toimeksiannon tavoitteena voi olla myös asiakkaan oman (riskienhallinta)organisaation työn tukeminen.

Ota yhteyttä

receive_cash_100px

Miten hyödyn palvelusta?

  1. Selvitä organisaatioosi kohdistuvat riskit ja hyödynnä asiantuntija-arviota riskien toteutumisen todennäköisyyksistä ja vaikuttavuudesta

  2. Varmista että organisaation turvallisuuden kehittämisresurssit voidaan kohdentaa tehokkaasti

  3. Saat selkeät perustelut kehitystoimenpiteiden toteuttamisen tarpeesta ja priorisoinnista

  4. Ulkoista riskien arviointiprosessi riippumattomille turvallisuusalan asiantuntijoille

Ota yhteyttä

project_management_100px

Miksi Seclion?

Seclion on Suomen johtava organisaatioiden kokonaisturvallisuuden kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Turvallisuusasiantuntijoillamme on laaja-alaisen kokemuksen ja osaamisen lisäksi soveltuva koulutus monitahoisten riskien tunnistamiseen ja arviointiin.

Osaamisemme kattaa hallinnollisen, fyysisen ja kyberturvallisuuden osa-alueet.

Ota yhteyttä

  • Jos haluat keskustella lisää aiheesta, voit varata maksuttoman palaverin asiantuntijan kanssa ilman sitoumuksia.

VARAA MAKSUTON KONSULTAATIO