KUNNAT JA KAUPUNGIT

Seclion on luonteva kumppani julkishallinnon organisaatioille.

close up of businessman hand working on laptop computer with financial business graph information diagram on wooden desk as concept

Miksi Seclion?

Seclion on luonteva kumppani julkishallinnon organisaatioille, jotka haluavat varmistaa turvallisuushankkeiden onnistumisen kustannustehokkaasti ja turvallisuudesta tinkimättä.

Asiantuntijoillamme on laaja-alaista kokemusta pitkäjänteisestä yhteistyöstä sekä pienten että suurten julkishallinnon organisaatioiden kanssa.

Tunnemme hyvin keskeisimmät lait, vaatimukset ja ohjeet, jotka ohjaavat julkishallinnon organisaatioiden turvallisuus- ja riskienhallintatoimintaa. Ymmärrämme myös käytännössä, mitä luottamuksellisuus ja tietoturvallisuus tarkoittavat julkishallinnon kontekstissa, oli kyseessä toimitilaturvallisuuteen tai laajemminkin turvallisuuteen liittyvä kehityshanke.

Huomioimme toimeksiannoissamme aina soveltuvilta osin mm. Julkri- ja KATAKRI-ohjeet, sekä esimerkiksi valmiuslain, hankintalain ja tiedonhallintalain asettamat vaatimukset.

 

Esimerkkejä asiakkaistamme:

HKL, Kerava, Mäntyharju, Akaa

Yhteyshenkilönne

Mattila_Jari (1) Jari Mattila
Myyntijohtaja
040 658 9937
jari.mattila(a)seclion.fi


marko immonenMarko Immonen
Johtava asiantuntija
040 172 7792
marko.immonen(a)seclion.fi

 

Varaa etäpalaveri

Varaa tästä linkistä suoraan etäpalaveri kalenteriimme - näet kaikki vapaat ajat ja saat suoraan kalenterikutsun omaan kalenteriisi.