VALTIONHALLINTO

Seclion on Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja

(Hansel, Toimitilaturvallisuuden asiantuntijapalvelut)

close up of businessman hand working on laptop computer with financial business graph information diagram on wooden desk as concept

Miksi Seclion?

Seclion on Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja (Hansel, toimitilaturvallisuuden asiantuntijapalvelut), joten olemme luontainen valinta valtionhallinnon toimijoille. Asiantuntijoillamme on laaja-alaista kokemusta turvallisuustoiminnan kehittämisestä useissa eri valtionhallinnon yksiköissä ja hankkeissa.

Tunnemme hyvin keskeisimmät lait, vaatimukset ja ohjeet, jotka ohjaavat valtionhallinnon toimijoiden turvallisuus- ja riskienhallintatoimintaa. Ymmärrämme myös käytännössä, mitä luottamuksellisuus ja tietoturvallisuus tarkoittavat valtionhallinnon kontekstissa, oli kyseessä toimitilaturvallisuuteen tai laajemminkin turvallisuuteen liittyvä hanke.

Huomioimme toimeksiannoissamme aina soveltuvilta osin mm. KATAKRI-ohjeet, sekä esimerkiksi hankintalain ja tiedonhallintalain asettamat vaatimukset.

 

Esimerkkejä asiakkaistamme:

Toimeksiantojen luottamuksellisuuden vuoksi, emme julkaise tietoja valtionhallinnon asiakkaistamme.

Yhteyshenkilönne

Mattila_Jari (1) Jari Mattila
Myyntijohtaja
040 658 9937
jari.mattila(a)seclion.fi


jl_webJuha Laamanen
Johtava asiantuntija
040 489 6004
juha.laamanen(a)seclion.fi

 

Varaa etäpalaveri

Varaa tästä linkistä suoraan etäpalaveri kalenteriimme - näet kaikki vapaat ajat ja saat suoraan kalenterikutsun omaan kalenteriisi.