SUURYRITYKSET

Eri toimialojen suuret turvallisuuskriittiset yritykset.

close up of businessman hand working on laptop computer with financial business graph information diagram on wooden desk as concept

Miksi Seclion?

Asiantuntijoillamme on kokemusta ja monipuolista erityisosaamista eri toimialoilla toimivien suurten, turvallisuuskriittisten yritysten turvallisuustoiminnan kehittämisestä.

Huomioimme toimeksiannoissamme lakien ja asetusten lisäksi asiakkaamme toimialakohtaiset tai muutoin toimintaa koskevat vaatimukset ja standardit, esim. ISO 31000, ISO 27000, Finanssialan (FA) ohjeistukset, PCI DSS, GMP/GDP, TAPA FSR jne.

Toimeksiantomme koostuvat tyypillisesti nykytilanteen kartoittamisesta, tavoitetilan määrittelystä, toiminnallisesta ja/tai teknisestä suunnittelusta, hankintakonsultoinnista, sekä esimerkiksi turvatekniikan urakoiden valvonnasta.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluna koko- tai osa-aikaisia nimettyjä turvallisuusasiantuntijoita, jotka kantavat vastuun turvallisuustoiminnan kehittämisestä joko itsenäisesti tai osana asiakkaan olemassa olevaa organisaatiota.

 

Esimerkkejä asiakkaistamme:

Neste Oyj, Helen Oy, Supercell, Tamro Oyj

Yhteyshenkilönne

Mattila_Jari (1) Jari Mattila
Myyntijohtaja
040 658 9937
jari.mattila(a)seclion.fi


marko immonenMarko Immonen
Johtava asiantuntija
040 172 7792
marko.immonen(a)seclion.fi

 

Varaa etäpalaveri

Varaa tästä linkistä suoraan etäpalaveri kalenteriimme - näet kaikki vapaat ajat ja saat suoraan kalenterikutsun omaan kalenteriisi.